Odlov GC2N98T – Stepansky most – Tricet pripadu majora Zemana

Na lov jsme se vydali celá geo rodinka. Kešku máme po cestě k babičce na Mělník s kterou večer ještě plánujeme noční odlov pohádkové keše GC2YZNY. Z pod mostu ke kešce vede pěkná cesta podél vody. Šipka lítala jak splašené, podle informací z logu jsem očekával, že my to nedá zadarmo. Našel jsem pěknou cestičku, kterou se dalo vstoupit do keřů k místu uložení kešky. Při hledání jsem se pěkně zapotil, lehce popálil o kopřivy a řádně poškrábal od větví, ale nakonec jsem jí dal. Majitel kešky by měl zvážit zda nepřidat hvězdičku k terénu, protože na 1,5 hvězdičky terén rozhodně není.

Found it MCx.cz found Stepansky most – Tricet pripadu majora Zemana

Saturday, 29 August 2015 Stredocesky kraj, Czech Republic N N 4.6 km from your home location

Odloveno s georobůtkem po cestě k babičce na Mělník. Šipka lítala jak splašené, takže finální dohledání proběhlo na základě intuice. Lehce popálení od kořiv a řádně poškrábaní od větví jsme jí nakonec dali. IN: CWG. Díky za pěknou kešku.

O Autorovi

MCx
Život začíná tam, kde končí zóna pohodlí

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookies.
Přečíst si víc.