Odlov GC2YZNY – O pernikove chaloupce – nocni kes

Na první noční lov vyrážíme řádně vybaveni. Finálku jsem vyluštily doma a samotný lov si necháváme na sobotní noc. Po kapsách kinder ptákoviny na výměnu. Natěšení co tomu řekne georobůtek až najde podklad. Zpracování kešky je moc pěkné, naše dvouletá dcera, která se jinak tmy bojí, tak zvládla lov bravurně, svítila nám na cestu baterkou, prodírala se lesem. Cestu k finálce nám ukázali bludičky. Celá noční lesní akce, byla pro rodinku krásný zážitek.

Found it MCx.cz found O pernikove chaloupce – nocni kes

Saturday, 29 August 2015 Stredocesky kraj, Czech Republic N N 11.1 km from your home location

Odloveno společně s geo polovičkou, kačátkem a naší bábi. Zpracování kešky je moc pěkné, naše dvouletá dcera, která se jinak tmy bojí, tak zvládla lov bravurně, svítila nám na cestu baterkou, prodírala se lesem. Cestu k finálce nám ukázali bludičky. Celá noční lesní akce, byla pro rodinku krásný zážitek. In / Out: čestná výměna kinder ptákovin. Díky za keš.

 

O Autorovi

MCx
Život začíná tam, kde končí zóna pohodlí

1 Komentář

  1. Pingback: Odlov GC2N98T – Stepansky most – Tricet pripadu majora Zemana | geoBlog MCx.cz

Přidávání komentářů není povoleno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookies.
Přečíst si víc.